PENDA HAP KONKURS: Për shpërndarjen e bursave për vitin akademik 2019/2020

PENDA HAP KONKURS: Për shpërndarjen e bursave për vitin akademik 2019/2020

Asociacioni për Edukim Penda bën thirrje studentëve universitarë dhe maturantëve të shkollave të mesme nga Republika e Maqedonisë së Veriut të aplikojnë në konkursin e bursave për vitin akademik 2019/2020. Këtë vit asociacioni do të shpërndajë një numër të caktuar bursash në vlerë prej 450...
read more
Mundësi masteri në Japoni.

Mundësi masteri në Japoni.

Diplomohuni në nivelin master në Universitetin Shtetëror të Japonisë. Ritsumeikan Asia Pacific University, njihuni dhe përjetoni kulturën Japoneze, përballuni me perspektiva të reja për të ardhmen tuaj dhe zgjeroni njohuritë tuaja. Për më tepër ...
read more
Program Veror Intershipi në Israel.

Program Veror Intershipi në Israel.

Programi veror i intershipit në Israel, është një mundësi shumë e mirë që i ofrohet studentëve të diplomuar dhe atyre që ende janë në proçes të studimeve. Ky program ofrohet për të gjithë studentët nga çdo vend i botës, për...
read more
Mundësi Masteri në Biznes dhe Menaxhim.

Mundësi Masteri në Biznes dhe Menaxhim.

Nëse jeni duke kërkuar një mundësi për të vazhduar studimet tuaja master në fushën Biznes dhe Menaxhim diku tjetër, KËTU do të gjeni disa mundësi shumë të mira.
read more
Studioni për Master në Gjermani

Studioni për Master në Gjermani

Përballuni me sfidat dhe nevojat e mediave sociale dhe aplikoni për të vazhduar studimet master në Gjermani ne drejtimin Shkencat kompjuterike në Mediat Dixhitale ose ne Ndërveprimet Njeri-Kompjuter. Aplikimet në datë 26 Mars 2019 Për më tepër kliko...
read more
Thirrje për hulumtues të rinjë

Thirrje për hulumtues të rinjë

Forumi edukativ rinor (MOF) hap thirrjen për hulumtues të rinjë në kuadër të projektit për Qendra edukative për këshillim dhe fitues bursash alumni të Fondacionit Shoqëri e hapur. Gjithë të interesuarit mund të lajmërohen individualisht ose si e...
read more
BON ZO JU OFRON KËTË PROGRAM ORIENTUES PËR MATURANËN SHTETËRORE 2019 NË MAQEDONI

BON ZO JU OFRON KËTË PROGRAM ORIENTUES PËR MATURANËN SHTETËRORE 2019 NË MAQEDONI

Nese keni stresin e maturës shtetërore dhe doni të filloni me përgatitje, Bon Zo ju sjell disa forma si mund të përgatiteni dhe të dilni të shkëlqyeshëm në këto testime. Praktika dhe ushtrimet janë nëna e të mësuarit! Prandaj sugjerimi...
read more
Ditëlindja e UEJL-së, sot mbushen plot 17 vite! Gëzuar ditëlindjen fener i shndritshëm i dijes!

Ditëlindja e UEJL-së, sot mbushen plot 17 vite! Gëzuar ditëlindjen fener i shndritshëm i dijes!

Duke u nisur nga fakti se gjurmët e një kohe ngelin të paharuara vetëm nëse për ato arrijmë të shkruajmë diçka.Të fillosh të shkruash për universitetin  ku more dije , në universitetin që e ndjeve veten si shtëpinë tënde ,në vendin...
read more
APLIKONI TANI! Shkolla për Lidership, të Folurit Publik dhe Debat

APLIKONI TANI! Shkolla për Lidership, të Folurit Publik dhe Debat

Për të gjithë profesionistët që dëshirojnë të fitojnë aftësi lidershipi! Ligjeratat do të organizohen çdo vikend, midis datave 10 nëntor – 15 dhjetor 2018 – në Tetovë. Aplikoni deri me datë 30 tetor 2018 duke plotësuar të dhëna...
read more
Thirrje për aplikime/ Shkolla Europiane falas në Tiranë

Thirrje për aplikime/ Shkolla Europiane falas në Tiranë

Këshilli Kombëtar i Integrimit Europian (KKIE), në partneritet me Delegacionin e Bashkimit Europian, Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë (OSFA), Fondacionin Friedrich Ebert dhe Fondacionin Konrad Adenauer, do të organizojë në Tiranë, në dat...
read more
1 2 3 20