No Image

Mundësi studimi me bursë në Signapor

Afati i fundit i aplikimit: 31 Korrik 2017 Kush mund të aplikojë: studentë anembanë botës Bursat: 3.500 SGD për qytetarët e Singaporit, SGD 3.200 për banorët e përhershëm në Singapor, 3.000 SGD për studentët ndërkombëtarë   Universiteti Kombëtar i Singaporit...
read more
No Image

Progame Master – Të drejtat e njeriut dhe demokratizimi

Programi regjional për Master në sferën e të drejtave të njeriut dhe demokratizim –  Caucasus është themeluar me mbështetjen financiare nga Unioni Evropian. Ky MA program është i implementuar në bashkëpunim me European Inter-University C...
read more
No Image

Bursa në Insitutin e Filmit – Akademia e Filmit Ohër

Përshkrimi FIOFA është një akademi e re e filmit, me seli nëOhër. Kjo akademi ndjek traditën e gjatë e Filmit të Pragës dhe TV Shkollës (FAMU). Insitutin e Filmit – Akademia e Filmit Ohër  shpall një thirje të hapur për raundin...
read more
No Image

Bursa nga Qeveria Kolumbiane

Qeveria e Republikës së Kolumbisë është duke ofruar bursa të plota për studime posdiplomike këtë vjeshtë. Bursat janë të mundshme për të ndjekur programet (specializim, magjistraturë dhe doktoraturë/PhD).   Kush mund të aplikoj? Profesion...
read more
No Image

Bursa nga SCHWARZMAN SCHOLARS për Master në Kinë

Kjo bursë mbulon: Regjistrimin dhe participimin, dhomën, udhëtimin nga dhe deri në Bejing në fillim dhe fund të vitit akademik, një vizitë studentore brenda shtetit, librat e nevojshëm gjatë studimit, Lenovo laptop dhe telefon, sigurim shëndetsor dh...
read more
No Image

Bursa për Hochschule Hof, Gjermani

Deadline:  27 tetor 2017 E hapur për: Studentët ndërkombëtar Bursa: EUR 100 – EUR 659 çdo muaj Qeveria Bavariane dhe Bursat DAAD kanë hapur aplikimet për studentët ndërkombëtar për vitin akademik 2017/2018. Bursa jepet për studime në Hof U...
read more
No Image

Bursa nga Banka Botërore

Afati i aplikimit: në vazhdim Kush mund të aplikojë: shtetas i një vendi në zhvillim të Bankës Botërore Bursa përfshin: shkollim, një pagë mujore jetësore, udhëtim fluturimi, sigurim shëndetësor dhe kompensim udhëtimi JJWBGSP ofron bursa për m...
read more
No Image

Fakulteti Ekonomik i Barcelonës ofron mundësi për bursa të pjesëshme dhe të plota, duke u bazuar në meritën dhe arritjet akademike. Këto bursa janë të hapura për studentë ndërkombëtar, të cilët dëshirojnë të ndjekin studimet master në një...
read more
No Image

Mundësi për të studiuar me bursë nga Rotary Fellowship

Çdo vit, Rotari zgjedh deri në 100 profesionistë nga e gjithë bota për të marrë bursa për të studiuar në një nga qendrat e tyre të paqes. Programet e diplomave Master: 15 deri në 24 muaj të fundit dhe kërkojnë...
read more
No Image

Bursë për studime në Slloveni!

Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus + në Universitetin e Mariborit në Slloveni për vitin akademik 2017-2018. Universiteti i Tiranës hap thirrjen për aplikime për bursa për mobilitete në Universitetin e Mariborit, në kuadër të programit Er...
read more
1 17 18 19