No Image

Mundësi për të studiuar me bursë nga Rotary Fellowship

Çdo vit, Rotari zgjedh deri në 100 profesionistë nga e gjithë bota për të marrë bursa për të studiuar në një nga qendrat e tyre të paqes. Programet e diplomave Master: 15 deri në 24 muaj të fundit dhe kërkojnë...
read more
No Image

Bursë për studime në Slloveni!

Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus + në Universitetin e Mariborit në Slloveni për vitin akademik 2017-2018. Universiteti i Tiranës hap thirrjen për aplikime për bursa për mobilitete në Universitetin e Mariborit, në kuadër të programit Er...
read more
1 18 19 20