No Image

Fakulteti Ekonomik i Barcelonës ofron mundësi për bursa të pjesëshme dhe të plota, duke u bazuar në meritën dhe arritjet akademike. Këto bursa janë të hapura për studentë ndërkombëtar, të cilët dëshirojnë të ndjekin studimet master në një nga tre...
read more
No Image

Mundësi për të studiuar me bursë nga Rotary Fellowship

Çdo vit, Rotari zgjedh deri në 100 profesionistë nga e gjithë bota për të marrë bursa për të studiuar në një nga qendrat e tyre të paqes. Programet e diplomave Master: 15 deri në 24 muaj të fundit dhe kërkojnë...
read more
No Image

Bursë për studime në Slloveni!

Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus + në Universitetin e Mariborit në Slloveni për vitin akademik 2017-2018. Universiteti i Tiranës hap thirrjen për aplikime për bursa për mobilitete në Universitetin e Mariborit, në kuadër të programit Er...
read more
1 19 20 21