Bursë Postdoktorature në Belgjikë

Bursë Postdoktorature në Belgjikë

Universiteti Ghent në Belgjikë ofron bursa postdoktorature 2-vjeçare në Departamentin e Psikologjisë Eksperimentale. Pranohen aplikime për të interesuarit nga e gjithë bota, të cilët përmbushin kriteret. Aplikuesit duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtme: Aplikuesit duhet të kenë diplomë doktorature në...
read more
Multikultura fillon me gjeneratën e parë të Akademisë për Vullnetarë

Multikultura fillon me gjeneratën e parë të Akademisë për Vullnetarë

Duke filluar nga dita e nesërme, Shoqata Multikultura do të startojë me Akademinë për Vullnetarë. Qëllimi i kësaj akademie është që t’u ndihmojë të rinjëve nga rajoni i Pollogut që të pajisen me njohuri të reja nga sfera të ndryshme...
read more
Bursë studimi në Hollandë

Bursë studimi në Hollandë

Bursa ‘Mendje Kreative’ nga Akademia për Industrinë kreative është në dispozicion për vitin akademik 2019-2020. Qëllimi i bursës është të mbështesë të rinjtë kreativë gjatë periudhës së studimit në Akademinë për Industrinë kreative. ...
read more
No Image

Shpenzimet e mbuluara/ Samit për të rinj në Hagë, Hollandë

Fondacioni Carole Stone do të sponsorizojë një lider të ri për të marrë pjesë në Samitin ‘Një Botë e Re 2018’ në Hagë. Carole beson se lidhja e njerëzve me njëri-tjetrin, shkëmbimi i ideve dhe krijimi i njohjeve e miqësive...
read more
Bursë e plotë doktorature në Kopenhagen, Danimarkë

Bursë e plotë doktorature në Kopenhagen, Danimarkë

Shkolla e Biznesit në Kopenhagen  ofron Bura Doktorature në Departamentin e Menaxhimit të Operacioneve në Danimarkë. Studentë nga e gjithë bota kanë të drejtë të aplikojnë për këtë bursë. Shkolla e Biznesit në Kopenhagen është një universi...
read more
Bursë e plotë nga Universiteti i Shtutgartit, Gjermani

Bursë e plotë nga Universiteti i Shtutgartit, Gjermani

Universiteti i Shtutgartit ofron bursa të plota masteri në fushën e Planifikimit të Infrastrukturës, Urbanizmit të Integruar dhe Dizajnit të Qëndrueshëm. Këto bursa janë të hapura për studentët nga vendet në zhvillim, të interesuar për të stu...
read more
Bursa të plota masteri në Amerikë

Bursa të plota masteri në Amerikë

Fondacioni Shqiptaro-Amerikan i Zhvillimit ka hapur thirrjen për aplikime për të fituar bursa masteri. Ky është një program bursash për profesionistë shqiptarë për të studiuar dhe për të marrë një diplomë masteri nga një institucion arsimor i ...
read more
No Image

Kurs falas për trashëgiminë kulturore europiane

Çfarë është identiteti europian? Çfarë kuptojmë dhe promovojmë ne si kulturë evropiane? Në këtë kurs ju do t’u përgjigjeni këtyre pyetjeve dhe të tjerave, ndërkohë që mendoni në mënyrë kritike formimin e identiteteve dhe kulturave të nd...
read more
Shpenzimet e mbuluara/ Seminar për gazetarë në Gjermani

Shpenzimet e mbuluara/ Seminar për gazetarë në Gjermani

Seminar për gazetarë nga Evropa Qendrore dhe Lindore 2018++ Gazetarët shqiptarë mund të aplikojnë për të marrë pjesë në Seminarin për gazetarë nga Evropa Qendrore dhe Lindore në Leipzig nga data 3 deri 14 shtator 2018! Seminari ofron njohuri mbi....
read more
Shpenzimet e mbuluara/ Shkollë verore në Gjermani

Shpenzimet e mbuluara/ Shkollë verore në Gjermani

read more