Thirrje për: Nominim- Shpërblim për filantropi OKO për vitin 2019

Thirrje për: Nominim- Shpërblim për filantropi OKO për vitin 2019

Organizata Horus shpall Thirrje për nominim Shpërblime për filantropi OKO për vitin 2019. Qëlimi i kësaj nisme është që kompanitë, shoqatat dhe fondacionet, qytetarët dhe mediumet, të cilët në mënyrë strategjike, joegoiste dhe në një periudhë të gjatë e ndihmojnë...
read more
Spitali Klinik i Tetovës hap konkurs për 13 administratorë

Spitali Klinik i Tetovës hap konkurs për 13 administratorë

Spitali Klinik i Tetovës hap konkurs për 13 administrator, njofton Shqipmedia. Paga deri 26.000 denarë. Kërkohen ekonomist, informaticient, jurist, etj… Konkursin e keni (kliko KETU). /shqipmedia/
read more
Thirrje për vëzhgues për zgjedhjet parlamentare 2020

Thirrje për vëzhgues për zgjedhjet parlamentare 2020

Thirrje për vëzhgues për zgjedhjet parlamentare 2020 Shoqata Inkluzuva fillon me aktivitete për monitorim të zgjedhjeve të parakohshme paralamentare 2020. Vëzhgimi i zgjedhjeve do të vijojë me monitorimin e zgjedhjeve parlamentare nga ana e personave ...
read more
Konkurs: Ide të gjelbërta

Konkurs: Ide të gjelbërta

Ide të gjelbërta* është konkurs vjetor që mbështet zhvillimin e biznes ideve të vogla, lokale dhe të qëndrueshme. Përveç se në vendin tonë, gara zhvillohet çdo vit edhe në Shqipëri, Kosovë, Mal të Zi, Bosnje dhe Herzegovinë, Serbi dhe Greq...
read more
“Posta e Maqedonisë” shpall konkurs për punësimin e 280 personave

“Posta e Maqedonisë” shpall konkurs për punësimin e 280 personave

SHA “Posta e Maqedonisë” ka shpallur konkurs për punësimin e 280 punëtorëve nëpër filialet e saj në gjithë territorin e shtetit. Konkursi është shpallur vetëm një javë para datës së paralajmëruar për shpërndarjen e Kuvendit dhe shpalljen...
read more
INFOSESION mbi Programin për Mbështetje të Vetëpunësimit (Sipërmarrësi) të Entit për Punësim

INFOSESION mbi Programin për Mbështetje të Vetëpunësimit (Sipërmarrësi) të Entit për Punësim

ADEC në bashkëpunim me Entin për Punësim të RMV-së, organizon INFOSESION mbi Programin për Mbështetje të Vetëpunësimit (Sipërmarrësi) të Entit për Punësim. Data dhe ora: 15.02.2020 (E shtunë) ora:14:00 Vendi: Qendra ADEC, Rr.Ilindenit nr.83/6 ...
read more
Thirrje e hapur nga Ministria e Ekonomisë: Mbështetje finaciare për ndërmarrësi të grave

Thirrje e hapur nga Ministria e Ekonomisë: Mbështetje finaciare për ndërmarrësi të grave

Të drejtë aplikimi kanë: Ndërmarrjet private me shumicë kapitali amvisërie (mbi 50%), të regjistruara sipas Ligjit për Shoqëri Tregtare në pronësi të grave mbi 50% dhe të drejtuara nga gratë, të cilat i përmbushin kushtet në vijim: – Nuk...
read more
Konkurs pune: Arsa Perde

Konkurs pune: Arsa Perde

KONKURS PUNE – ARSAPERDE Tetovë kërkon rrobaqepëse, përvoja e punës merret parasyshë. Të interesuarit të na kontaktojnë në 071240336 . ОГЛАС ЗА РАБОТА – АРСАПЕРДЕ Тетово бара шивачки , работно...
read more
„Dhjetë ditë Republikë Paqësore” – Trajnim për ballafaqim me të kaluarën dhe ndërtim të paqes

„Dhjetë ditë Republikë Paqësore” – Trajnim për ballafaqim me të kaluarën dhe ndërtim të paqes

Aksioni Paqësor/Мировна акција të fton në „Dhjetë ditë Republikë Paqësore” – Trajnim për ballafaqim me të kaluarën dhe ndërtim të paqes në Krushevë nga data 13.03.2020 deri më datë 23.03.2020 Në peridhën prej 13 mars ...
read more
Thirrje: për pjesëmarrje në modulin “Bazat e ndriçimit skenik (praktikë dizajni dhe teknologji,  programim të ndriçimit skenik)

Thirrje: për pjesëmarrje në modulin “Bazat e ndriçimit skenik (praktikë dizajni dhe teknologji, programim të ndriçimit skenik)

Thirrje: për pjesëmarrje në modulin “Bazat e ndriçimit skenik (praktikë dizajni dhe teknologji, programim të ndriçimit skenik)“, në Pogon-Јеdinstvo(Zagreb, 19 – 21 shkurt 2020) Për më shumë, kliko në linkun e më poshtëm: https://docs....
read more
1 2 3 28