“Ecolog” fiton tender në Luksemburg, kërkohen 65 punëtorë

“Ecolog” fiton tender në Luksemburg, kërkohen 65 punëtorë

“Ecolog” fiton tender në Luksemburg, kërkohen 65 punëtorë APLIKONI PËRMES FAQES KARIERA.MK OSE DUKE DËRGUAR CV NË EMAIL: kariera@motivi.mk Kompania globale “Ecolog-International” lidere në ofrimin e serviseve të ndryshme ka zgjëruar veprimtarinë e saj në ofrimin e servisit edhe në...
read more
Thirrje për trajnim të gazetarëve për informim në lidhje me integrimin evropian të RMV-së

Thirrje për trajnim të gazetarëve për informim në lidhje me integrimin evropian të RMV-së

Qëllimi kryesor është intervenimi për të kontribuar në ngritjen e vetëdijësimit të publikut në përfaqësimin e vendit në BE dhe përfitimet e saja. Synimi parësor i trajnimit për media ka për qëllim përforcimi e kapaciteteve të mediumeve në ...
read more
Thirrje për: Nominim- Shpërblim për filantropi OKO për vitin 2019

Thirrje për: Nominim- Shpërblim për filantropi OKO për vitin 2019

read more
Spitali Klinik i Tetovës hap konkurs për 13 administratorë

Spitali Klinik i Tetovës hap konkurs për 13 administratorë

Spitali Klinik i Tetovës hap konkurs për 13 administrator, njofton Shqipmedia. Paga deri 26.000 denarë. Kërkohen ekonomist, informaticient, jurist, etj… Konkursin e keni (kliko KETU). /shqipmedia/
read more
Thirrje për vëzhgues për zgjedhjet parlamentare 2020

Thirrje për vëzhgues për zgjedhjet parlamentare 2020

Thirrje për vëzhgues për zgjedhjet parlamentare 2020 Shoqata Inkluzuva fillon me aktivitete për monitorim të zgjedhjeve të parakohshme paralamentare 2020. Vëzhgimi i zgjedhjeve do të vijojë me monitorimin e zgjedhjeve parlamentare nga ana e personave ...
read more
Konkurs: Ide të gjelbërta

Konkurs: Ide të gjelbërta

Ide të gjelbërta* është konkurs vjetor që mbështet zhvillimin e biznes ideve të vogla, lokale dhe të qëndrueshme. Përveç se në vendin tonë, gara zhvillohet çdo vit edhe në Shqipëri, Kosovë, Mal të Zi, Bosnje dhe Herzegovinë, Serbi dhe Greq...
read more
“Posta e Maqedonisë” shpall konkurs për punësimin e 280 personave

“Posta e Maqedonisë” shpall konkurs për punësimin e 280 personave

SHA “Posta e Maqedonisë” ka shpallur konkurs për punësimin e 280 punëtorëve nëpër filialet e saj në gjithë territorin e shtetit. Konkursi është shpallur vetëm një javë para datës së paralajmëruar për shpërndarjen e Kuvendit dhe shpalljen...
read more
INFOSESION mbi Programin për Mbështetje të Vetëpunësimit (Sipërmarrësi) të Entit për Punësim

INFOSESION mbi Programin për Mbështetje të Vetëpunësimit (Sipërmarrësi) të Entit për Punësim

ADEC në bashkëpunim me Entin për Punësim të RMV-së, organizon INFOSESION mbi Programin për Mbështetje të Vetëpunësimit (Sipërmarrësi) të Entit për Punësim. Data dhe ora: 15.02.2020 (E shtunë) ora:14:00 Vendi: Qendra ADEC, Rr.Ilindenit nr.83/6 ...
read more
Thirrje e hapur nga Ministria e Ekonomisë: Mbështetje finaciare për ndërmarrësi të grave

Thirrje e hapur nga Ministria e Ekonomisë: Mbështetje finaciare për ndërmarrësi të grave

Të drejtë aplikimi kanë: Ndërmarrjet private me shumicë kapitali amvisërie (mbi 50%), të regjistruara sipas Ligjit për Shoqëri Tregtare në pronësi të grave mbi 50% dhe të drejtuara nga gratë, të cilat i përmbushin kushtet në vijim: – Nuk...
read more
Konkurs pune: Arsa Perde

Konkurs pune: Arsa Perde

KONKURS PUNE – ARSAPERDE Tetovë kërkon rrobaqepëse, përvoja e punës merret parasyshë. Të interesuarit të na kontaktojnë në 071240336 . ОГЛАС ЗА РАБОТА – АРСАПЕРДЕ Тетово бара шивачки , работно...
read more