„Dhjetë ditë Republikë Paqësore” – Trajnim për ballafaqim me të kaluarën dhe ndërtim të paqes

„Dhjetë ditë Republikë Paqësore” – Trajnim për ballafaqim me të kaluarën dhe ndërtim të paqes

Aksioni Paqësor/Мировна акција të fton në „Dhjetë ditë Republikë Paqësore” – Trajnim për ballafaqim me të kaluarën dhe ndërtim të paqes në Krushevë nga data 13.03.2020 deri më datë 23.03.2020 Në peridhën prej 13 mars deri më 23 mars të vitit 2020, Aksioni Paqësor – Prilep & Tetovë,...
read more
Thirrje: për pjesëmarrje në modulin “Bazat e ndriçimit skenik (praktikë dizajni dhe teknologji,  programim të ndriçimit skenik)

Thirrje: për pjesëmarrje në modulin “Bazat e ndriçimit skenik (praktikë dizajni dhe teknologji, programim të ndriçimit skenik)

Thirrje: për pjesëmarrje në modulin “Bazat e ndriçimit skenik (praktikë dizajni dhe teknologji, programim të ndriçimit skenik)“, në Pogon-Јеdinstvo(Zagreb, 19 – 21 shkurt 2020) Për më shumë, kliko në linkun e më poshtëm: https://docs....
read more
Thirrje e hapur: Trajnim për arsimim ndërkulturor

Thirrje e hapur: Trajnim për arsimim ndërkulturor

read more
Konkurs publik për financim të projekteve hulumtuese në shkollat fillore dhe të mesme

Konkurs publik për financim të projekteve hulumtuese në shkollat fillore dhe të mesme

Prej sot deri më 16 mars, shkollat fillore dhe të mesme do të mund të aplikojnë në thirrjen e tretë të Sfidës për hulumtues të rinj në Fondin për Inovacione dhe Zhvillim Teknologjik. Të pranueshme do të jenë projektet në...
read more
Thirrje: Për Asistent në mbështetje të komunitetit romë

Thirrje: Për Asistent në mbështetje të komunitetit romë

Fondacioni Shoqëri e Hapur – Maqedoni shpall konkurs për angazhim rreth 30 asistent për mbështetje të komunitetit rom në: Shkup, gostivar, Kumanovë, Prilep, Delçev, Veles, Tetovë, Negotinë, Resen, Shtip, Manastir, Koçan, Dibër dhe Kërçovë....
read more
Thirrje për trajnues: Ndjekja e punës së KSHPK dhe dhe partive politike gjatë kohës së periudhës së zgjedhjeve

Thirrje për trajnues: Ndjekja e punës së KSHPK dhe dhe partive politike gjatë kohës së periudhës së zgjedhjeve

Thirrje e hapur për trajnues në kuadër të projektit “Kontrolli i punës së Komisionit shtetëror për parandalimin e korupcionit”, – financuar nga Fondacioni për shoqëri të hapur-Maqedoni, i implementuar nga Instituti për demokraci &...
read more
THIRJE: Për përgatitjen e punimeve hulumtuese

THIRJE: Për përgatitjen e punimeve hulumtuese

Instituti për politikë evropiane (EPI), në kuadër të projektit ” Aktivizimi  i qytetarëve për sigurimin e demokracisë “, (Active Citizenship Action for Ensured Democracy), i mbështetur nga Fondacioni nacional për demokraci (National End...
read more
Konkurs: Shpërblim për gazetarë që shkruajnë tema sociale për varfërinë 2020

Konkurs: Shpërblim për gazetarë që shkruajnë tema sociale për varfërinë 2020

Platforma Maqedonase kundër varfërisë (МППС), edhe këtë vit hap konkurs për ndarjen e “Shpërblimeve për gazetarë që shkruajnë tema sociale për varfërinë dhe përjashtimet sociale” Bëhet fjalë për ndarjen e shpërblimeve për g...
read more
THIRRJE E HAPUR: Integriteti dhe Autorësia në Gazetari në Ballkanin Perëndimor

THIRRJE E HAPUR: Integriteti dhe Autorësia në Gazetari në Ballkanin Perëndimor

THIRRJE E HAPUR Integriteti dhe Autorësia në Gazetari në Ballkanin Perëndimor Rreth projektit Shekulli njëzet e një ishte menduar të ishte një epokë e artë për gazetarinë, një kohë më e saktë, lehtësisht e arritshme, transparente dhe e lidhur ...
read more
Mundësi punësimi: Menaxher/e projektesh

Mundësi punësimi: Menaxher/e projektesh

Organizata Together for Life (TFL) ka një pozicion të hapur për Menaxher/e Projektesh. Kërkohet një kandidat/e që është në gjendje të kontraktohet muajt shtator-tetor 2019. Kandidati/ja do të trajnohet nga Menaxherja e Përgjithshme e Projekteve të...
read more