No Image

Aplikacion “Këngë për fëmijë”, këngë në gjuhën shqipe dhe angleze

Sot pothujase të gjithë grupmoshat shfrytëzojnë smartphonet. E këtu, nuk bëjnë përjashtim as fëmijët. Fëmijë më së shumti i përdorin smartphonet për të luajtur lojra. Por, së fundmi është zhvilluar aplikacion “Këngë për fëmijë” i cili ofron këngë në gjuhën...
read more
No Image

iPhone 8 mund të kushtojë deri në 1100$

Çmimi fillestar apo mesatar i iPhone 8 mund të jetë 1100 dollarë? Një nga kompanitë e Wall Street beson se paisja e re mobile e dizajnuar nga Apple do të jetë i lansuar dhe në dispozicion për blerje gjatë kësaj...
read more
No Image

Një ndër gabimet më të mëdha të iPhone përdoruesëve

Një nga gabimet më të mëdha që bëni me iPhone nuk duket në fakt si i tillë, por si i dobishëm. Por miliona njerëz që kanë këtë telefon të Apple, thjesht harxhojnë kohë, bateri dhe energji çdo ditë. Përdoruesit e...
read more
No Image

Google Play Protect, antivirusi i mirëpritur për Android

read more
No Image

Twitter: Lufta ndaj abuzimeve po funksionon

read more
No Image

Ky është aplikacioni që bën ndryshimin në Maqedoni!

Kohëve të fundit në shitoren virtuale të Google Play dhe Apple Store është lnsuar aplikacioni i quajtur “Moj Dokument’. Ky aplikacion është projekt i Rotrak club Shirok Sokak nga Manastiri, i cili ka për qëllim të bëjë të disponueshme...
read more
Pas virusit WannaCry, fshihen kinezët

Pas virusit WannaCry, fshihen kinezët

Mund të jenë hakerat kinezë , më të dyshuar se ata koreanë, ata që fshihen pas WannaCry, familja e virusit të famshëm “ransomëare” që ka infekstuar më shumë se 200 mijë kompjuter në 150 shtete, duke gjunjëzuar sisteme me kode...
read more
No Image

Një 13-vjeçar sulmon llogarinë e Ministrisë franceze të Kulturës

Policia franceze po kryen hetime lidhur me hakimin e llogarisë zyrtare në Twitter të Ministrisë së Kulturës, pavarësisht përpjekjeve të shtetit për të bllokuar sulmet kibernetike. “Llogaria e Ministrisë së Kulturës në Twitter u mbajt e bllokua...
read more
No Image

Apple fiksohet në motorët e kërkimit, shpiket W3C

Apple cdo ditë e më shumë po përfshihet në realitetin virtual të shtuar. TechSot.al thotë se kompania e Cupertinos ka ndërfutur W3C-në, grupin e punës që merret me realitetin virtual tek motorët e kërkimit të Home si Safari, Mozilla, Edge...
read more
Satistikat thonë: Shqiptarët flasin më pak në telefon, komunikojnë me internet

Satistikat thonë: Shqiptarët flasin më pak në telefon, komunikojnë me internet

Statistikat e Autoritetit të Komunikimeve Elektronike dhe Postare (AKEP) tregojnë se koha mesatare e bisedave telefonike të shqiptarëve po ulet, ndërsa po rritet përdorimi i internetit. Për tremujorin e parë të këtij viti, çdo përdorues i telefonis...
read more