No Image

Snapchat sapo ka blerë një kompani dronësh!

Korporata Snap sapo i ka hyrë një pjesë të re të tregut , dhe pikërisht tregut të dronëve. Snap ka blerë Ctrl Me Robotics , një kompani të vogël dronësh me bazë në Venice , në Kaliforni. Sipas Buzefeed ,...
read more
No Image

Shkaku i padisë Qualcom, i ka borxh Blackberry-it shumën prej 940 milionë dollarë

Qualcomm nuk ka qenë shumë i sukseshëm kohët e fundt me praktikën e tij të licensimit. Ka patur disa padi nga Samsung, FTC dhe AppleApple është një kompani teknologjike Amerikane ndërkombëtare, me seli në Cupertino, Kaliforni. Apple dizajnon, pr&#...
read more
No Image

STUDIMI I FUNDIT, FACEBOOK NA HEQ LUMTURINË, NA BËN MË PAK TË SHËNDETSHËM

Sa më shumë përdoret Facebook-u, më pak të lumtur dhe më pak të shëndetshëm jemi. TechSot.al shkruan se kjo nuk është hera e parë që rrjetet sociale përfundojnë në shenjestrën e studimeve shkencore. Kjo është gjithsesi teza e zhvilluar, nga....
read more
No Image

Studim: iPad indihmon fëmijët në zhvillimin e aftësive

Matematika, anglishtja dhe aftësitë e komunikimit përfitohen nga fëmijët, nëse përdorin iPad në shkollë në mënyrë të rregullt. Kjo është një nga gjetjet e një studimi të këtij lloji i kryer në Irlandën e Veriut. Studimi, Mobile Devices in ...
read more
No Image

Instagrami sjell risi, në mesazhet direkte edhe link

Pasi futi ngjitësat e stilit të Snapchat, Instagram ka një tjetër risi dhe këtë herë për mesazhet direkte. Shumë shpejt në komunikimet private do të ketë edhe link dhe faqe interneti, me vizualizim të mëparshëm brenda çatit, mund të bashkëngj...
read more
No Image

Apple iPhone 8 nuk do të vonohet për lansim zyrtar!

Apple mund të ketë zgjidhur sfidën më të madhe me të cilën ballafaqohet telefoni i preferuar i shumicës së njerëzve. Apple thuhet të ketë zgjidhur problemin se si të integrojë një sensor optik Touch ID drejtpërdrejt në ekranin e iPhone...
read more
No Image

Komisioni Evropian gjobit Facebook-un

Komisioni Evropian gjobiti rrjetin social Facebook me 110 milionë euro për dhënie të informacioneve të pasakta rreth blerjes së aplikacionit WhatsApp. “Vendimi i sotëm dërgon sinjal të qartë te kompanitë, se ato duhet të veprojnë në përputhje ...
read more
1 123 124 125