“Çfarë ndodh me mua?”

“Çfarë ndodh me mua?”

“Nuk është kurrë herët të pyesësh veten: “Po bëj diçka, apo po merrem më vogëlsira?” “

Thënie nga Anton Çehovi. Ai ishte një fizicient, dramaturg dhe autor rus i cili konsiderohet si një ndër shkrimtarët më të mëdhenj të tregimeve të shkurtra në histori.

Image result for anton cehov
/portalb.mk/

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *