Datat e mundshme për mbajtjen e zgjedhjeve lokale

Datat e mundshme për mbajtjen e zgjedhjeve lokale

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi në takimin e mbajtur me gazetarët ka deklaruar se zgjedhjet lokale mund të mbahen në datat 3, 10 dhe 17 tetor.
Në bazë të kësaj, kryeparlamentari Xhaferi duhet t’i shpallë zgjedhjet gjatë muajit korrik, ose më së voni deri më 1 gusht, përcjell shenja.
Duke folur për mundësinë që bashkërisht të mbahen edhe zgjedhjet parlamentare dhe lokale, Xhaferi ka deklaruar se duhet të merret parasysh se si do të definohen afatet për Qeverinë teknike, për fushatën dhe kontrollin e listës zgjedhore.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *