Detaje të telefonit të palosshëm të Samsung zbulohen javën e ardhshme

Detaje të telefonit të palosshëm të Samsung zbulohen javën e ardhshme

Samsung do të promovoj vetëm mënyrën se si telefoni i tyre i palosshëm do të punojë, javën e ardhshme – kompania ka konfirmuar, pasi mbështetet në faktorë të rinj për shtuar shitjet e pajisjeve.

Kompania për një kohë të gjatë ka qenë duke punuar në një telefon të palosshëm, i njohur përgjithësisht si Galaxy X, megjithëse saktësisht se si do të funksionojë dhe cilat avantazhe specifike që ofrojnë telefonat tradicional do të sjell, kanë qenë sekrete, transmeton Telegrafi.

Ajo që dihet tashmë është se telefoni i palosshëm Samsung do të përfitojë nga aftësitë fleksibile të Samsung Display në panelet OLED.

Telefoni i palosshëm do të shfaqet në Konferencën Zhvilluese të Samsung 2018, SDC, e cila zhvillohet në San Francisko, javën e ardhshme.

Çka është e rëndësishme është se nuk do të jetë thjesht një demo harduerike, siç e kemi parë nga Samsung Display më parë.

Në vend të kësaj, do të ketë detaje se pse ne mund të gjejmë në fakt telefonat fleksibil më të përshtatshëm se telefonat e tanishëm /Portalb/

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *