Disa ide për dekore muri, frymëzuar nga dizajnerët e brendshëm

Disa ide për dekore muri, frymëzuar nga dizajnerët e brendshëm

Askush nuk dëshiron të jetojë në një kuti të bardhë të thjeshtë, por nganjëherë shpenzimi i një pasurie në art, thjesht nuk është një mundësi. 

Alternativa? Ripërdorimi  i sendeve që tashmë i keni! 

Me të vërtetë bën shumë ndryshim transformues, dhe nuk do të duhet të shpenzosh shumë para. 

Mbi të gjitha këta shembuj janë shumë të thjeshtë për t’u kopjuar. 

Galeria e porcelanit

Image

Nëse keni një koleksion të gjerë të Kinës, pse të mos e vendosni  të gjithë?

I jep pamjen klasike murit të galerisë. 

Arti i fëmijëve

Image

Kornizoni kryeveprat më të mira të fëmijëve tuaj dhe shfaqini me krenari.

 Ata do të ndihen si një artist krenar dhe nuk do të duhet të shpenzoni një pasuri të tërë për artin.

Mund të duket i rafinuar kur bëhet profesionalisht me korniza të pastra dhe moderne.

Dërrasë me vrima

Image

Një kthesë në murin tipik të galerisë? 

Image

Një mur galerie me pasqyra antike dore. 

Të grumbulluara së bashku, këto pasqyra të thjeshta eklektike funksionojnë si art (dhe reflektojnë bukur dritën). 

Ky është i përbërë nga pasqyra dore dhe i konfiguruar në formën e një pasqyre dore. 

Këto janë funksionale dhe të adhurueshme.

Muri i luleve

Image

Kush ka nevojë për një trëndafil kur mund të kesh një mur të plotë me to? 

Punimet e shtypura në kanavacë

Image

Krijimi i murit të galerisë tuaj të ëndrrave sapo mori kuptim.

 /Cosmopolitan/

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *