Disa lagje të Tetovës gati se dy ditë përballen me mungesën e ujit për pije

Disa lagje të Tetovës gati se dy ditë përballen me mungesën e ujit për pije
Foto: Ilustrim

Banorët e disa lagjeve të Tetovës tashmë se dy ditë përballen me mungesën e ujjit për pije. Sipas NPK “TETOVA” Tetovë, më datë 31.03.2021 për shkak të një defekti në Stacionin e filtrimit te filtrat nr.5 dhe 6 është njoftuar se do të ketë ulje të sasisë së ujit për pije deri në sanimin e sa më të shpejtë të defektit. Ndëprerja e ujit në Tetovë gjatë kësaj periudhe vjen si pasojë e disa defekteve të shpeshta ndërsa ky defekt i fundit ka lënë pa ujë banorë të disa lagjeve/bonzo.info/

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *