“Ecolog” fiton tender në Luksemburg, kërkohen 65 punëtorë

“Ecolog” fiton tender në Luksemburg, kërkohen 65 punëtorë

“Ecolog” fiton tender në Luksemburg, kërkohen 65 punëtorë

APLIKONI PËRMES FAQES KARIERA.MK OSE DUKE DËRGUAR CV NË EMAIL: kariera@motivi.mk

Kompania globale “Ecolog-International” lidere në ofrimin e serviseve të ndryshme ka zgjëruar veprimtarinë e saj në ofrimin e servisit edhe në medicinë. Kështu që “Ecolog-International” do të ndihmojë shumë shtete në “luftën” kundër Covid 19.

Kompania së fundmi ka nënshkruar një tender publik në shtetin e Luksemburgut ku do të bëje testimin & diagnostifikimin e popullatës ndaj Covid 19. Kështu ajo ka hapur konkurs ku kërkohen infermier/e dhe laborant nga Maqedonia që do të punojnë përkohsisht në Luksemburg. Konkurset i keni më poshtë ndërsa neve nuk na mbetet gjë tjetër, vetëm të ju urojmë suksese në përzgjedhje. /Shqipmedia/

50 INFERMIER/E NË LUKSEMBURG

Për angazhim tremujor në Luksemburg.

Kualifikime të nevojshme:

Arsimim mjeksor (shkollë të mesme ose të lartë për infermiere)Njohja e gjuhës anglezeMe ose pa përvojë pune

Punësohen 50 kryerës (ushtrues pune) në vendin e punës Infermiere

Kushtet

Rroga sipas pagesave ne BE.Qëndrim i organizuar në LuksemburgTransport i organizuar nga Shkupi në Luksemburg e anasjelltas.Transport i organizuar nga vendi i qëndrimit në Luksemburg deri në punë e anasjelltas.

Profili personal:

-Aftësi organizimi dhe përgjegjësi

-Shkathtësi të shkëlqyera komunikimi

-Qëndrim profesional dhe miqësor ndaj pacientëve

-Lojalitet, punë me vetiniciativë, të themeltë dhe energjike

Nëse mendoni se i përmbushni kushtet e shënuara dhe jeni të interesuar për sfida të reja dhe zhvillim të vazhdueshëm të karrierës Suaj, dërgoni biografinë Tuaj të shkurtër (CV) në anglisht në këtë adresë të e-mailit: kariera@motivi.mk duke shënuar patjetër ‘’Për shpalljen për infermiere”. Konkursi vlen deri më 13 maj.

15 TEKNIKË-LABORANTË NË LUKSEMBURG

Për angazhim tremujor në Luksemburg.

Kualifikime të nevojshme:

Kryerja e arsimimit të lartë (fakultet) Njohja e gjuhës anglezeMe përvoje pune, të paktën trevjeçare

Punësohen 15 kryerës (ushtrues pune) në vendin e punës Teknik laborantesh

Kushtet

Rroga sipas pagesave ne BE.Qëndrim i organizuar në LuksemburgTransport i organizuar nga Shkupi në Luksemburg e anasjelltas.Transport i organizuar nga vendi i qëndrimit në Luksemburg deri në punë e anasjelltas.

Profili personal:

-Aftësi organizimi dhe përgjegjësi

-Shkathtësi të shkëlqyera komunikimi

-Qëndrim profesional dhe miqësor ndaj pacientëve

-Lojalitet, punë me vetiniciativë, të themeltë dhe energjike

Nëse mendoni se i përmbushni kushtet e shënuara dhe jeni të interesuar për sfida të reja dhe zhvillim të vazhdueshëm të karrierës Suaj, dërgoni biografinë Tuaj të shkurtër (CV) në anglisht në këtë adresë të e-mailit: kariera@motivi.mk duke shënuar patjetër ‘’Për shpalljen për teknikë laborantesh”. Konkursi vlen deri më 13 maj.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *