EUROVISION – Madona mbërrin në Izrael për Festivalin e Këngës

EUROVISION – Madona mbërrin në Izrael për Festivalin e Këngës

Polonia, Belgjika, Mali i Zi, Finlanda, Hungaria, Gjeorgjia dhe Portugalia u eliminuan në gjysmëfinalen e  së martës.
Britania, Franca, Gjermania, Italia dhe Spanja do të hyjnë automatikisht në finale pasi ato japin kontributet më të mëdha financiare për Bashkimin Europian të Transmetimeve (EBU), i cili prodhon kompeticionin. Gjithashtu, Izraeli, si vendi pritës, kualifikohet.
Gjysmëfinalja e dytë do të zhvillohet të enjten në mbrëmje.
Dhjetë nga 18 që konkurrojnë në këtë raund do të kualifikohen për finalen e madhe, duke e çuar numrin total të finalistëve në 26./ /esko/ a.jor.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *