Fetush Alili zgjidhet në Zyrën e Avokatit të Popullit Tetovë

Fetush Alili zgjidhet në Zyrën e Avokatit të Popullit Tetovë

Fetush Alili është zgjedhur në Zyrën e Avokatit të Popullit Tetovë.
Emërimi i tij ka kaluar mbrëmë në seancën e Qeverisë .

Fetush Alili është jurist me provim të jurispondencës derisa ka qenë si këshilltar shtetëror në Ministrinë për Sistem Politik.
Ai ka kryer Fakultetin Juridik pranë UEJL -së. Alili ka një përvojë 12 vjeçare dhe është një kuadër i përgatitur i cili do drejtojë një funksion shumë të rëndësishëm./Tetovasot/

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *