Filipçe: “Ivermectin” është efikas dhe mund ta merni vetëm me udhëzim të mjekut

Filipçe: “Ivermectin” është efikas dhe mund ta merni vetëm me udhëzim të mjekut
Foto: WebMD

Ministri i shëndetësisë, Venko Filipçe sot mori pjesë në hapjen e spitalit modular në Kërçovë, e prej ku theksoi se ilaçin “Ivermektin” qytetarët do të mund ta marin vetëm me recetë nga mjeku, informon Zhurnal.

Këto tableta janë të disponueshme në barnatore, por sipas disa hulumtimeve dje nga një media maqedonase, u konstatua se këto tableta rrallë mund të gjenden. Ivermectin kishte vetëm tek barnatorja Zegin e cila gjendet tek spitali i qytetit “Shën Naum Ohridski”.

“Ky ilaç është efikas për Covid dhe meret vetëm me propozim të mjekut amë”, tha shkrutimisht i pari i shëndetësisë, Filipçe

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *