Konkurs pune: Specialist për marrëdhëniet me publikun

Konkurs pune: Specialist për marrëdhëniet me publikun

Geo Net shpall vend konkurs pune për pozitën: specialist për marrëdhëniet me publikun.

Kanditatët duhet të plotësojnë këto kushte:

-Njohja e rrjeteve sociale

Përvojë pune në pozitën e njëjtë

-Kreativitet

-Njohja e Photoshop dhe Ilustrator do të konsiderohet si avantazh

-Njohje e shkëlqyeshme e gjuhës angleze

 

Më shumë informata në : www.gps.mk/career

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *