Fondacioni ALBIZ shpall konkurs për programin “Bursa për studentë për vitin akademik 2020/21”.

Fondacioni ALBIZ shpall konkurs për programin “Bursa për studentë për vitin akademik 2020/21”.

Fondacioni ALBIZ shpall konkurs për programin “Bursa për studentë për vitin akademik 2020/21”.

Fondacioni Albiz do të ndaj 175 Bursa për studentë.

Aplikimet bëhen në afatin vijues :

– prej 26.10.2020 (e hënë) deri më 26.11.2020 (e enjte) nga ora 09:00 deri në ora 16:00.

Më tepër informata rreth konkursit dhe mënyrës së aplikimit, mund të gjeni në web faqen zyrtare të Fondacionit ALBIZ www.albiz.org.mk ose në linkun e më poshtëm.

Kliko këtu për të shkarkuar konkurset dhe aplikacionet: https://bit.ly/2Hz0UD6

Ju lutem, gjatë aplikimit të respektohen masat për parandalimin e Covid-19.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *