Gjermania zgjedh Ecolog për procesin e vaksinimit

Gjermania zgjedh Ecolog për procesin e vaksinimit

Gjermania zgjedh Ecolog për procesin e vaksinimit

 • Vaksinimi si proces është sfidues për shumë shtete, por Gjermania ia beson këtë Ecolog
  International – Sfidat globale, kërkojnë zgjidhje në kohë rekorde dhe me nivel profesionalizmi maksimal; por
  janë sfida aspak të frikshme për gjigandin e fushës sër shërbimeve Ecolog International – Ecolog International me paketë të plotë dhe komplekse të zgjidhjeve për shtetin gjerman, që
  nga testimi e deri në vaksinim
 • Ecolog ekspert i zgjidhjeve komplekse , rapide dhe maksimalisht profesionale vazhdon të
  dëshmoj pse është i pari
  Si formë e parandalimit të shpërndarjes masive të virusit Corona gjatë festave të fundvitit, shteti
  gjerman aprovoi fillimin e vaksinimit të popullsisë, më i madhi vaksinim në historinë gjermane të post-
  luftës.
  Ecolog International përmes brandit EcoCare mbështet procesin e vaksnimit që filloi sot në Gjermani,
  megjithse kjo kompani ka qenë krah shteti gjerman që nga fillimi i pandemisë së Covid-19. Në fillim me
  testimet masive, duke vazhduar me ofrimin e mbështetjes logjistike në ndërtimin e qendrave të
  vaksinimit dhe tashmë me operim të këtyre qendrave.
  Vaksinimi bëhet në qendra vaksinimi dhe në formë mobile përmes ekipeve mjekësore mobile, kompania
  Ecolog është pjesë e të dy formave, duke ofruar ekip mjekësor dhe administrative në qendrat e
  vaksinimit, ndërsa ekipet mobile të vaksinimit janë të përbërë nga mjek, teknik medicinal, si dhe
  punonjës adminsitrativ. Formën mobile të vaksinimit Ecolog e mbështet në më shumë qytetet gjermane,
  paralelisht procesi mbështetet edhe në qendrat e vaksinimit me kapacitet maksimal të mundshëm.
  Një nga qendrat e vaksinimit të Ecolog, të premten u vizitua nga përfaqësues të lartë shtetëror dhe nga
  media të shumta, që u pritën nga kryeshefi mejksor, Dr. Thomas Liedtk.
  “Pas përvojës sonë me testet masive për zbulimin e koronës në vende të shumta ndërkombëtare, ne
  jemi të kënaqur që jemi në gjendje të japim një kontribut në luftimin e koronës në rajonet qendrore të
  Gjermanisë me vaksinat tona. Me stafin tonë të trajnuar posaçërisht për këtë detyrë, ne do të sigurojmë
  që qendrat e vaksinimit të funksionojnë mirë. Një shqetësim i veçantë i yni është kujdesi për njerëzit që
  nuk janë më të lëvizshëm, për shembull në institucionet e kujdesit për të moshuarit dhe infermierët, të
  cilët i përkasin grupit të veçantë të rrezikut në rast sëmundjeje, dhe mbështeten nga ekipet tona të
  vaksinimit mobil”- tha Liedtk para mediave të premten.
  Përndryshe që nga shfaqja e pandemisë së Covid-19, kompania Ecolog International, ka zgjeruar fushën
  e veprimit dhe tashmë ofron edhe shërbime shëndetësore, përmes brandit EcoCare e cila funksionin në
  disa drejtime kryesore si organizimin e testime masive, krijimin dhe operimin e qendrave të vaksinimit
  dhe ekipeve të lëvizshme të vaksinimit në shtete të ndryshme brenda dhe jashtë Bashkimit Europian,
  përfshirë Gjermaninë, Luksemburgun, Belgjikën, Holandën, Mbretërinë e Bashkuar, etj.
Impression der Pressekonferenz am 27.12.2020 zu dem Impfzentrum in der Messe Nürnberg Foto: Steffen Oliver Riese www.steffenriese.de
Impression der Pressekonferenz am 27.12.2020 zu dem Impfzentrum in der Messe Nürnberg Foto: Steffen Oliver Riese www.steffenriese.de

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *