Gjoba për 569 qytetarë për mosmbajtje të maskave

Gjoba për 569 qytetarë për mosmbajtje të maskave

Ministria e Punëve të Brendshme (MPB) në Maqedoni informon se ka vazhduar me aktivitetet për zbatimin e masave për parandalimin e coronavirusit. Nga MPB thonë se në 24 orët e fundit janë dhënë 569 gjoba për mosmbajtje të maskave mbrojtëse.

MPB ju bën apel qytetarëve që t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria, për parandalimin e COVID-19.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar