Gratë nga Kumanova ndihmuan në ndërtimin e 8 puseve të ujit në Burma të Azisë

Gratë nga Kumanova ndihmuan në ndërtimin e 8 puseve të ujit në Burma të Azisë

Disa gra nga Kumanova kanë marrë një iniciativë për të mbledhur para dhe për të ndërtuar disa bunarë uji në Azi.

Iniciatorja e aktivitetit humanitar, Linda Sinani tregon për TV21, se për katër orë kanë arritur të mbledhin shumën e duhur të parave dhe më pas i kanë donuar për të ndërtuar 8 puse uji në Burma të Azisë. Paratë janë donuar të Shoqata Human Relief e cila e realizon misionin.

Burma apo e njohur ndryshe si Mianmar është një nga zonat me popullsinë më të varfër në botë.

Përfituesit e puseve janë shumë falënderues dhe të lumtur për këtë dhuratë, gjë që shihet edhe në video, informon Linda.

Përndryshe mbi 1 miliard njerëz në botë vuajnë nga mungesa e ujit të pijshëm.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *