Gruaja me Covid 19 shëtit nëpër rrugët e Tetovë

Gruaja me Covid 19 shëtit nëpër rrugët e Tetovë

SPB – Tetovë ka ngritur kallëzim penal kundër Sh.Xh. (72) nga Republika e Shqipërië për shkak të dyshimit se ka kryer vepër penale “transmetimi i një sëmundjeje ngjitëse”.

“Më 15.11.2020 në Tetovë, në shtëpinë ku personi i raportuar po qëndronte me vendim të Inspektoratit Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor për izolim në shtëpi, gjatë kryerjes së kontrollit nga pjesëtarët e uniformave blu u konstatua se ajo nuk ishte në shtëpi, duke shkelur rregulloret e lëshuara nga organet kompetente për parandalimin e transmetimit të sëmundjes infektive Covid-19”, njoftojnë nga SPB-Tetovë.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *