Hakeri që u fut në sistemin e NASA-s, thotë se agjencia ka luftanije në hapësirë

Hakeri që u fut në sistemin e NASA-s, thotë se agjencia ka luftanije në hapësirë

Një haker i cili u përball me një betejë ligjore dhjetëvjeçare, pasi dyshohet se u fut në kompjuterët e NASA-s, ka folur për atë që ka gjetur..

Gary McKinnon beson se ka gjetur dëshmi për një program të fshehtë amerikan të hapësirës i drejtuar nga NAVY, transmeton lajmi.net.

Ai zbulon të gjitha në një intervistë të gjatë duke thënë: “Unë vazhdova të kontrollojë për muaj dhe muaj. Arrita të gjejë dëshmi që Amerika ka luftanije në hapësirë”.

“Kam përdorur një program të quajtur Landsearch, i cili mund të kërkojë të gjitha skedarët dhe dosjet”, deklaroi.

“Kishte renditje dhe emra. Kishte tabela për ‘transferim material’ ndërmjet anijeve”, përfundoi hakeri. /lajminet/

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *