Hiqet ndalimi i fluturimeve nga Britania e Madhe dhe Irlanda e Veriut për në Maqedoni e Veriut

Hiqet ndalimi i fluturimeve nga Britania e Madhe dhe Irlanda e Veriut për në Maqedoni e Veriut

Qeveria ka hequr ndalimin e fluturimeve nga Britania e Madhe dhe Irlanda e Veriut për në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

“Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e djeshme të 36-të vendosi të heqë ndalimin e fluturimeve nga Britania e Madhe dhe Irlanda e Veriut për në Republikën e Maqedonisë së Veriut, i cili ishte i vlefshëm deri në fund të vitit 2020, si dhe masën e detyrueshme për vetëizolimin e udhëtarëve që vijnë nga këto destinacionet brenda 14 ditëve”, thuhet në njoftimin e Qeverisë së RMV-së.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *