INFOSESION mbi Programin për Mbështetje të Vetëpunësimit (Sipërmarrësi) të Entit për Punësim

INFOSESION mbi Programin për Mbështetje të Vetëpunësimit (Sipërmarrësi) të Entit për Punësim

ADEC në bashkëpunim me Entin për Punësim të RMV-së, organizon INFOSESION mbi Programin për Mbështetje të Vetëpunësimit (Sipërmarrësi) të Entit për Punësim.
Data dhe ora: 15.02.2020 (E shtunë) ora:14:00
Vendi: Qendra ADEC, Rr.Ilindenit nr.83/6 (Afër MIDPOINT), Tetovë, përballë hyrjes së Rektoratit të vjetër të UT-së.
Konfirmoni pjesëmarrjen përmes Facebook, emailit (mailing.adec@gmail.com), apo telefonit (070704256).

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *