iPanairi-Platforma e parë shqiptare online, për çdo libër të blerë ndihmoni fëmijët në nevojë

iPanairi-Platforma e parë shqiptare online, për çdo libër të blerë ndihmoni fëmijët në nevojë

iPanairi është Platforma e parë Shqiptare e cila ofron Panairin e Librit online. Platforma në fjalë shërben për gjithë dashamirët e leximit të librit në Maqedoninë e Veriut si dhe ofron mundësinë e blerjes së titujve të librave në versionin e gj.shqipe. Për çdo libër të blerë, paratë do të shkojnë për fëmijët në nevojë. Për cdo libër që do të blini, ju do të gëzoni nje fëmijë./bonzo.info/

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *