Ja çfarë bënte Hitleri përpara se të hante ushqim

Ja çfarë bënte Hitleri përpara se të hante ushqim

Historia e kujton si një ndër diktatorët më të egër në histori.

Bëhet fjalë për atë që udhëhoqi Gjermaninë për shumë vite, Adolf Hitlerin.

Për të thuhet se kishte një veti të veçantë në ushqim.

Hitleri ishte vegjetarian, që thuhet t’i ketë mbetur më shumë nga arsyet ideologjike dhe gjithçka që ka ngrënë ka qenë pure patatesh dhe supë të thjeshtë.

Ai kishte një ekip të testuesve të ushqimit.

Ekipi përbëhej nga 15 persona dhe para se Hitleri të hante një ushqim, ata duhet ta hanin të parët dhe nëse pas 45 minutave asnjëri prej testuesve nuk vdiste, atëherë ushqimi konsiderohej i mirë për t’u ngrënë. /k.k/noa.al/

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *