Ja si trajnohen snajperistët amerikanë për luftë në shkollën e snajperit

Ja si trajnohen snajperistët amerikanë për luftë në shkollën e snajperit

Ushtarët njihen me armët e tyre, përgatisin kostumet e tyre ‘Ghillie’ dhe mësojnë si të kalojnë pyjet në fshehje maksimale gjatë trajnimit në Shkollën e Snajperit të Ushtrisë Amerikane, pëcjell njëkomb.org.

AirSource sjell pamjet e fundit nga Forcat e Armatosura të Shteteve të Bashkuar

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *