Këpucët tuaja të preferuara ju rrinë të vogla dhe ju vrasin? Ja çfarë duhet të bëni që t’i vishni sërish

Këpucët tuaja të preferuara ju rrinë të vogla dhe ju vrasin? Ja çfarë duhet të bëni që t’i vishni sërish

Kujt nuk i ka ndodhur të dashurohet pas një palë këpucësh dhe kur i vesh kupton që i rrinë të ngushta? Ka disa lloje që hapen duke u veshur disa herë, por ka edhe nga ato që shkaktojnë dhimbje dhe shenja në këmbë, por nuk hapen.

Në një artikull dedikuar këtij problemi, ‘Times of India’ zbulon disa teknika që mund t’i bëni në shtëpi, të cilat janë shumë efektive. Në këtë mënyrë do shmangni problemet me këmbët tuaja.

Përdor tharëse flokësh për 30 sekonda tek këpucët në pozicione të ndryshme, me nxehtësi mesatare.

Futi këpucët në ngrirës për pak minuta dhe lëri jashtë për 20 minuta në qetësi.

Ndërsa për flluskat që krijohen nga këpucët përdorni alkool për dezinfektim.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *