Kështu hapet airbegu, shikojeni në xhirim të ngadalësuar

Kështu hapet airbegu, shikojeni në xhirim të ngadalësuar

Shumë personave që kanë pësuar aksident me veturë kanë përjetuar hapjen a airbegut, por si hapet airbegu?

Airbegu hapet brenda 1/25 të sekondës dhe syri ynë ose një kamerë normale nuk arrin të kapë procesin e hapjes së tij.

Përmes xhirimit me kamerë speciale e cila regjistron 2,500 imazhe për sekondë mund të shihni të gjithë procesin e hapjes, transmeton Express.

Se si ndodh kjo shikoni videot më poshtë:

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *