Këta janë 5 kandiatët e Vetëvendosjes që u ndalohet garimi në zgjedhje

Këta janë 5 kandiatët e Vetëvendosjes që u ndalohet garimi në zgjedhje

Lëvizjes Vetëvendosje i janë hequr nga lista për kandidat për deputet.

Gazeta Blic merr vesh se përpos Albin Kurtit, garimi i është ndaluar edhe: Liburn Aliut, Albulena Haxhiut, Bajram Mavriqit dhe Labinota Demi- Murtezi.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *