Këto janë krijimet e mrekullueshme nga balona të bëra nga një artist japonez

Këto janë krijimet e mrekullueshme nga balona të bëra nga një artist japonez

Çdo kush mahnitet nga veprat e artit që bënë Masayoshi Matsumotot, një artist japonez që krijon kafshë nga balonat, transmeton lajmi.net.

Ky art është jo i zakonshëm që artisti ka krijuar kafshë nga balonat dhe duken mahnitëse.

E gjithë puna e tij bëhet edhe më e mrekullueshme kur vëreni që artisti Matsumoto nuk ka përdorur marker, ngjitës apo ndonjë produkt tjetër në balona. Kafshët shumë ngjyrëshe të krijuara nga balonat janë me të vërtetë art unik. /Lajmi.net/

Phoenix

House Fly

Chameleon

Octopus

Caterpillar

Snake

Jellyfish

Siamang

Cockatiel

Ostrich

Bat

Snow Monkey

Rooster

Cicada

Proboscis Monkey

Frilled LizardTurkey

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *