Kodra e Diellit bëhet me ndriçim publik

Kodra e Diellit bëhet me ndriçim publik

Komuna e Tetovës së fundmi ka rregulluar në tërësi ndriçimin publik në Kodrën e Diellit, me çka qytetarët që kanë shtëpiza dhe turistët mund të shijojnë edhe ecjet natën në këtë qendër turistike.

Komuna e Tetovës ka ndarë 8 milion denar për ndriçimin publik, ku parashihet që çdo lagje e Komunës së Tetovës të jetë e ndriçuar edhe gjatë natës.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *