Komisioni sot pritet të diskutojë për masat shtesë kundër Covid 19

Komisioni sot pritet të diskutojë për masat shtesë kundër Covid 19
Foto: Zyrtare
Zyrtarët shëndetësorë besojnë se masat në fuqi, të prezantuara më parë, do të fillojnë të funksionojnë. Ata presin që mbajtja e detyrueshme e maskave jashtë, ndalimi i grupimit të më shumë se katër personave gjatë gjithë ditës, si dhe funksionimi i kafeneve, restoranteve dhe ambienteve të tjera hotelierike deri në orën 21:00 të japin rezultate në drejtim të zvogëlimit të transmetimit të virusit.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *