Komunikacioni në Maqedoni, mjegulla vështirëson lëvizjen në disa rrugë

Komunikacioni në Maqedoni, mjegulla vështirëson lëvizjen në disa rrugë
Foto: MIA

Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet pa ndalesa, nëpër rrugë të thata.

Për shkak të mjegullës është ulur dukshmëria në rrugët Shkup-Veles, Tetovë-Shkup, Kumanovë-Stracin, Manastir-Prilep, Kërçovë-Ohrë dhe disa rrugë tjera.

LAMM bën thirrje për vozitje të kujdesshme, respektim të rregullave dhe përshtatje të shpejtësisë, sidomos në rrugët ku ka mundësi për rërshqitje të dheut.

LAMM gjithashtu rikujton se që nga 15 nëntor në fuqi është detyrim për posedim të pajisjeve dimërore në makina./Telegrafi/

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *