Konkurs dizajni për efikasitet energjitik

Konkurs dizajni për efikasitet energjitik

Skopje Lab- Qendra për inovacion e Qytetit të Shkupit shpall konkurs për dizajn të #poster dhe bexh të cilat Qyteti Shkupit do ti shfrytëzojë në kapmanjën promotive për efikasitet energjetik të emërtuar: “Ndryshimi fillon me ty”.

Konkursi është i hapur për të gjithë pa dallim moshe dhe profesioni.

Kyçu në dizajnin tënd në kampanjën “Ndryshimi fillon me ty”, nxit ndryshimin në vendin tënd!

Fituesit do të shpërblehen në vlerë parash.

Për më shumë, kliko linkun në vijim:

https://www.facebook.com/events/756729791823933/

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *