Konkurs për: Resurse të hapura arsimore për mësimdhënës/e nga arsimi fillor

Konkurs për: Resurse të hapura arsimore për mësimdhënës/e nga arsimi fillor
Foto e huazuar nga eLearning Industry

Fondacioni i Metamorfozës shpall konkurs për Resurse të hapura arsimore për mësimdhënës/e nga arsimi fillor.

Qëllimi i konkursit është që të nxitë vlerën e shfrytëzimit të resurseve të hapura arsimore në procesin mësimor dhe si të promovhet profosioni i mësmdhënie, si profesion me përgjegjësi më të madhe për nxitjen e bashkëpunimit dhe inkluzitetin me nxënës të mundësive të ndryshme, me etnitet ndryshe,  socio-ekonomike dhe prejardhje gjuhësore dhe kulturore.

Resurset e hapura shkollore janë gjtha materialet të cilat janë të hapura, pa pagesë dhe të hapura për shfrytëzimin e procesit mësimor.

Për më shumë info, kliko linkun: http://oer.mk/2020/08/konkurs-za-na%d1%98oor-nastavnik-nastavnichka-od-osnovnoto-obrazovanie-za-2020-godina/?fbclid=IwAR0FbJ9Al0EY-2kYdK6FVERCmfyr35cos81HlKuBCGjLSjOVUer3Y8L2EJk

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *