Konkurs pune: Asistent për shitje

Konkurs pune: Asistent për shitje

Për nevojat e sallonit të shitjes në Palma Mall në Tetovë, salloni për këpucë Paolo Bocelli, shpall konkurs pune: asistent për shitje.

 

Kriteret:

-Mosha 18-35 vjeçare

-Minimum edukim të mesëm

-Aftësi për punë dhe komunikim me klientët

-Aftësi për punë ekipore

-Njohje e gjuhëve të tjera

Kandidatët e interesuar  duhet të dërgojnë një biografi të shkurtë me fotografi në këtë e-mail: career.paolobocelli@gmail.com

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *