Kryqi Kuq: Konkurs për trajnim të kujdestarëve për ndihmë dhe kujdes të personave të moshuar dhe atyre me nevoja të veçanta

Kryqi Kuq: Konkurs për trajnim të kujdestarëve për ndihmë dhe kujdes të personave të moshuar dhe atyre me nevoja të veçanta

Kryqi Kuq: Shpall konkurs për trajnim të kujdestarëve për ndihmë dhe kujdes të personave të moshuar dhe atyre me nevoja të veçanta.

Për më shumë info, ndiq linkun:

Gepostet von Црвен крст на Република Северна Македонија am Freitag, 14. August 2020

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *