Kuvendi i RMV-së miratoi buxhetin për vitin 2021

Kuvendi i RMV-së miratoi buxhetin për vitin 2021
Foto: Zyrtare

Me 62 vota “për”, Kuvendi miratoi buxhetin për vitin 2021. Deputetët e opozitës nga blloku maqedonas dhe shqiptar u larguan nga salla e Kuvendit përpara votimit.

Të hyrat totale të Buxhetit për vitin 2021 janë planifikuar në nivelin prej 212.6 miliardë denarë, ndërsa shpenzimet në 247.5 denarë.
Deficiti i parashikuar është 34.9 miliardë denarë./Telegrafi/

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *