Ky është qyteti që ofron punë për mbledhjen e mollave

Ky është qyteti që ofron punë për mbledhjen e mollave

Prespa ka nevojë për mbledhës të mollave. Ofron ushqim të paguar dhe rreth 1200 denarë në ditë.

Ky është çmimi që pritet t’u ofrohet mbledhësve të mollëve në Prespë.

Sezoni i mbledhjes së mollëve filloi në fund të shtatorit dhe zgjat deri në fund të tetorit, raportoi Centar.mk.

Puna është e nevojshme për paketimin dhe ruajtjen e mollëve, për të cilat paga ditore është e ngjashme, dhe ka një nevojë të vazhdueshme për një punë të tillë.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *