Liqeni Treska shpallet Zonë zhvillimore turistike, investime më shumë se 200 milionë euro

Liqeni Treska shpallet Zonë zhvillimore turistike, investime më shumë se 200 milionë euro

Qeveria sot mori vendim për të shpallur Liqenin Treska në Saraj në Zonë zhvillimore turistike.

Për zhvillimin e Zonës turistike janë parashikuar investime prej më shumë se 200 milionë euro dhe do të hapen qindra vende të reja të punës.

Është parashikuar ndërtim i kompleksit hotelerik, terrene sportive, akua-park, kënde për lojë, kopshte botanike, vikend-shtëpiza dhe objekte tregtare”, ka njoftuar me këtë rast ministri i ekonomisë, Kreshnik Bekteshi./zyrtare.net/

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *