“Louis Vuitton” nxjerr në shitje çantën me flamurin shqiptar

“Louis Vuitton” nxjerr në shitje çantën me flamurin shqiptar

Së fundmi marka e njohur botërore “Louis Vuitton” ka prodhuar një çantë me flamurin shqiptar, e cila ka filluar tashmë të shitet në internet.

Nëse jeni patriot keni një arsye më shumë për të shijuar këtë markë. Louis Vuitton ka hedhur në shitje çanta që kanë flamuj të vendeve të ndryshme, përfshirë Shqipërinë, përcjell shprehja.

Çantat janë projektuar nga projektuesi Jay Ahr dhe janë bërë në Francë. Çanta ka modelin tipik Louis Vuitton, mbi një hartë botërore dhe flamurin shqiptar. Nëse jeni një patriot dhe i fiksuar pas gjërave të shtrenjta, kjo çantë mund të bëjë tuajin për 9900 euro.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *