Maqedoni: 1 janari ditë jo pune për të gjithë qytetarët

Maqedoni: 1 janari ditë jo pune për të gjithë qytetarët
Foto huazuar nga: Alsat.m

1 janari 2021 do të jetë ditë jo pune për të gjithë qytetarët e Maqedonisë së Veriut. Këtë e ka njoftuar Ministria për Punë dhe Politikë Sociale.

“Në pajtim me Ligjin për festa të Republikës së Maqedonisë së Veriut, 1 janar 2021 e premte, Viti i Ri është ditë jo pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut”, thuhet në njoftim.

MPPS poashtu ua uron qytetarëve festën e Vitit rë Ri.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *