Maqedoni: 509 gjoba për mosmbajtjen e maskës

Maqedoni: 509 gjoba për mosmbajtjen e maskës
Foto: Republika English

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, lidhur me masën për mosmbajtjen e maskës janë regjistruar 509 kundërvajtje, kumtuan nga MPB-ja.

Ministria e Punëve të Brendshme u bën apel qytetarëve që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria për t’u ballafaquar me Kovid-19.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *