Maqedoni: Donacion gjerman për policinë kufitare

Maqedoni: Donacion gjerman për policinë kufitare

Ambasadorja gjermane në vend Anke Hollshtajn sot ministrit për punë të brendshme Oliver Spasovski do t’i dorëzoj donacion prej makinave dhe pajisjeve të dedikuara për nevojat e policisë kufitare.

Siç njoftoi Ministria për Punë të Brendshme, ceremonia e pranim-dorëzimit të pajisjes do të mbahet n ora 11:00 në MPB.

Pas ceremonisë ambasadorja gjermane dhe ministri i brendshme, Anke Hollshtajn dhe Oliver Spasovski do të prononcohen për media lidhur me donacionin në fjalë.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *