Maqedoni e Veriut: Rriten çmimet e derivateve të naftës

Maqedoni e Veriut: Rriten çmimet e derivateve të naftës

Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit të Republikës së Maqedonisë së Veriut miratoi vendimin, me të cilin kryhet rritja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 0,82% në raport me çmimet e shitjes me pakicë të derivateve të naftës, njofton Telegrafi Maqedoni.

Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95, të EURODIZEL (D-E V) dhe të Vajit Ekstra të Lehtë për Amvisëri (ЕL-1) rriten për 0,50 denarë/litër, ndërsa çmimi i shitjes me pakicë i benzinës EUROSUPER BS-98 rritet për 1,00 denarë/litër.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *